Przepis na futrzaną kamizelkę

W długie jesienne wieczory najlepiej sprawdza się koc, herbata i dobra stylówka. Dzisiaj szefowe kuchni polecają futrzaną kamizelkę doprawioną oliwkową koszulą i czarnymi spodniami. Absolutnie niczego nie "narzucamy", a jedynie podpowiadamy udaną grę smaków.

Składniki:

  • futrzana kamizelka,
  • oliwkowa koszula,
  • czarne spodnie,
  • czarne botki,
  • zegarek.

Sposób przygotowania:

W długie jesienne wieczory najlepiej sprawdza się koc, herbata i dobra stylówka. Dzisiaj szefowe kuchni polecają futrzaną kamizelkę doprawioną oliwkową koszulą i czarnymi spodniami. Absolutnie niczego nie „narzucamy”, a jedynie podpowiadamy udaną grę smaków.

W czym tkwi sekret sobotniej potrawy? Podobna kolorystyka, w której dominuje szarość. Zasmakujemy jej w torebce czy futrzanej kamizelce. Jednak, żeby nie było zbyt mdławo do całości dodajemy oryginalny zegarek z kolorową tarczą. Pozostał tylko jeden składnik – botki,  w przepysznie wygodnej wersji dla leniwych.

Smacznego!

A Wy, co przyrządzacie jesiennymi wieczorami?

img_20161015_195710

img_20161015_201339

20161125_1159552

20161015_160636

20161015_170953

20161015_172542

kamizelka KappAhl / koszula C&A / spodnie H&M / zegarek House / torebka Sinsay / botki noname

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *