W długie jesienne wieczory najlepiej sprawdza się koc, herbata i dobra stylówka. Dzisiaj szefowe kuchni polecają futrzaną kamizelkę doprawioną oliwkową koszulą i czarnymi spodniami. Absolutnie niczego nie "narzucamy", a jedynie podpowiadamy udaną grę smaków.
Składniki:
- futrzana kamizelka,
- oliwkowa koszula,
- czarne spodnie,
- czarne botki,
- zegarek.
Sposób przygotowania:
W długie jesienne wieczory najlepiej sprawdza się koc, herbata i dobra stylówka. Dzisiaj szefowe kuchni polecają futrzaną kamizelkę doprawioną oliwkową koszulą i czarnymi spodniami. Absolutnie niczego nie „narzucamy”, a jedynie podpowiadamy udaną grę smaków.
W czym tkwi sekret sobotniej potrawy? Podobna kolorystyka, w której dominuje szarość. Zasmakujemy jej w torebce czy futrzanej kamizelce. Jednak, żeby nie było zbyt mdławo do całości dodajemy oryginalny zegarek z kolorową tarczą. Pozostał tylko jeden składnik – botki, w przepysznie wygodnej wersji dla leniwych.
Smacznego!
A Wy, co przyrządzacie jesiennymi wieczorami?
kamizelka KappAhl / koszula C&A / spodnie H&M / zegarek House / torebka Sinsay / botki noname